Băsescu: Aş fi avut mai multă încredere în Antonescu, ar fi produs mai multă emoţie în campanie

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 31 octombrie 2014 92 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că ar fi avut mai multă încredere în Crin Antonescu în calitate de candidat la prezidenţiale şi a arătat că acesta ar fi produs mai multă emoţie în campanie, pentru că nu se compară discursul acestuia cu ”mormăitul în barbă al lui Iohannis”.

Traian Băsescu a susţinut, într-o emisiune a postului B1 TV, că ”Iohannis l-a schimbat pe Crin Antonescu de la şefia partidului printr-o ticăloşie”.

”După ce au văzut rezultatul la europarlamentare, în loc să se consulte cu preşedintele partidului, care l-a adus de mânuţă, cât e de mare (...) şi i-a spus: Hai la Capitală şi, uite, te fac prim-vicepreşedinte... Şi domnul prim-vicepreşedinte, când a văzut rezultatele, pentru că el nu se angajase la nimic, se angajase Antonescu la 20% sau peste, cineva din băieţii care vroiau să îi tragă scaunul lui Antonescu, i-au spus: Iohannis, acum dă-ţi demisia din cauza rezultatului”, a spus Băsescu.

Preşedintele a menţionat că această decizie l-a pus pe Antonescu într-o situaţie ”imposibilă” şi a trebuit să demisioneze şi el de la şefia PNL.

”Printr-o viclenie de-asta a ajuns preşedintele PNL (Klaus Iohannis - n.r.). În Crin Antonescu aş fi avut mai multă încredere”, a mai spus Băsescu.

Întrebat dacă Antonescu ar fi avut mai multe şanse în turul II decât Klaus Iohannis, Băsescu a spus că îi este greu să facă această apreciere, dar a adăugat că, în mod cert, acesta ”ar fi produs mai multă emoţie în campanie”.

”Nu comparaţi mormăitul în barbă al lui Iohannis cu discursul lui Antonescu”, a adăugat Băsescu, precizând că nu i se poate cere lui să îl susţină pe Klaus Iohannis, atâta vreme cât acesta nu are susţinerea lui Crin Antonescu, ”cel care l-a adus de mână în partid”.

Despre opţiunile din turul II, Traian Băsescu a comentat: ”Poţi opta şi pentru varianta să te duci în cabină, să pui ştampila pe amândoi şi să îi faci fericiţi, să le spui la amândoi că te-am votat şi pe tine şi pe tine”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
ANTONESCU,
/actualitate/basescu-as-fi-avut-mai-multa-incredere-in-antonescu-ar-fi-produs-mai-multa-emotie-in-campanie-13481432
13481432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.