Băsescu: A doua zi după ce îmi termin mandatul voi deveni membru PMP. Vom face un partid nou

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 23 octombrie 2014 52 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, înaintea plecării la Consiliul European, că a doua zi după terminarea mandatului va deveni membru al Partidului Mişcarea Populară şi că intenţia sa este de a construi un partid nou, pentru ca în 2016, românii să aibă "o alternativă curată".

Băsescu a precizat că Elena Udrea l-a întrebat ce poate să spună despre intenţiile sale de a doua zi după terminarea mandatului, ţinând cont că a "fost întrebată în conferinţe".

"Voi deveni membru PMP, şi intenţia este să construiesc un partid nou. Dacă vă aduceţi aminte, am mai dat această motivaţie, că partidele vechi, cele care au funcţionat din 90 până acum sunt toate compromise, şi aveţi proba evidentă că toate sunt compromise. Trebuie o construcţie nouă şi trebuie analizată foarte bine şi posibilitatea de a şi aduce oameni noi", a anunţat preşedintele Băsescu.

El a precizat că "PMP s-a pricopsit cu parlamentari chemaţi în instanţă, în condiţiile în care nu existau, la vremea când aceştia oameni au intrat în PMP, o acţiune sau alta care i-a făcut suspecţi pentru procurori".

"Asta e o lecţie că un partid nou trebuie construit cu oameni noi, în aşa fel încât în 2016 români să aibă o alternativă curată", a mai comentat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu se va înscrie în PMP pe 22 decembrie, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PMP, Elena Udrea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PREŞEDINTE,
PMP,
/actualitate/basescu-a-doua-zi-dupa-ce-imi-termin-mandatul-voi-deveni-membru-pmp-vom-face-un-partid-nou-13443180
13443180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.