”Baroneasa Sutienelor” vinde 150 de apartamente pe care le poţi cumpăra cu Bitcoin. Cât costă o garsonieră

Autor: Ioana Matei Postat la 08 septembrie 2017 1507 afişări

Michelle Mone a creat numeroase discuţii când a intrat în Camera Lorzilor din Regatul Unit: era poreclită ”Baroneasa Sutienelor” fiindcă crease un imperiu în industria lenjeriei intime, potrivit telegraph.co.uk..

”Baroneasa Sutienelor” vinde 150 de apartamente pe care le poţi cumpăra cu Bitcoin. Cât costă o garsonieră

Acum face valuri în industria imobiliară: vinde case în Dubai în bitcoin. Proprietatea pusă la vânzare de ea şi de prietenul ei este prima oferită spre vânzare cu posibilitatea de plată în Bitcoin.

Baroneasa Mone din Mayfair, care a devenit milionară după ce a pus bazele brandului de lenjerie intimă Ultimo împreună cu fostul ei soţ, conduce proiectele din imobiliare împreună cu prietenul ei, omul de afaceri Doug Barrowman.

Ei vând o proprietate de 250 de milioane de dolari în Dubai, care include două turnuri cu 40 de etaje şi un centru comercial uriaş.

Primele 150 de apartamente din complex au fost puse la vânzare pe 6 septembrie, iar plata pentru acestea poate fi făcută şi în Bitcoin. Cumpărătorii au opţiunea de a-şi decora noua casă folosind firma de design a milionarei, Baroness Mone Interior, servicii pentru care pot plăti cu Bitcoin.

Preţul unei garsoniere în complex porneşte de la aproximativ 30 de Bitcoin (sau 133.000 dolari) şi creşte până la 85 de Bitcoin pentru un apartament cu două dormitoare. Acestea oferă acces şi la o sală de gimnastică, piscină şi un lounge al rezidenţilor, iar priveliştea este asupra panoramei Dubaiului.

”Am investit în criptovalută de ceva timp. Oferim oportunitatea celor care au dobândit câştiguri semnificative din Bitcoin să investească în teren”, a spus Barrowman.

Compania lui, grupul Knox, a încheiat o înţelegere cu BitStamp pentru a converti plata în Bitcoin în dolari, astfel să nu se expună volatilităţii criptovalutei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.