Barometru: Instabilitatea fiscală este marea provocare din 2019 pentru business

Postat la 12 ianuarie 2019 111 afişări

Instabilitatea fiscală reprezintă cea mai mare provocare din acest an, ceea ce va influenţa semnificativ apetitul investitorilor, atât români, cât mai ales străini, pentru deschiderea unor noi afaceri, afirmă oamenii de afaceri chestionaţi în cadrul barometrului KeysFin Business Focus 2019.

Barometru: Instabilitatea fiscală este marea provocare din 2019 pentru business

„Cele peste 800 de modificări realizate anul trecut în legislaţia fiscală, culminând cu controversata ordonanţă privind «lăcomia», emisă în decembrie, au influenţat în mod semnificativ percepţia investitorilor privind evoluţia economică a României în 2019. Potrivit datelor celei de-a IX-a ediţii a barometrului semestrial privind perspectivele economiei, 82% dintre oamenii de afaceri chestionaţi de KeysFin au trecut incertitudinea legată de fiscalitate pe primul loc în topul provocărilor din 2019”, precizează un comunicat de presă transmis vineri de KeysFin.

Faţă de barometrul de opinie din 2018, experţii de la KeysFin au remarcat creşterea gradului de incertitudine privind perspectivele fiscale cu peste 6%, semn că problemele s-au accentuat în acest segment.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
provocare,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.