Barcelona, Madrid şi Londra, printre cele mai căutate destinaţii de toamnă. Preţurile încep de la 179 de euro/persoană

Autor: Mona Scarisoreanu Postat la 09 septembrie 2017 99 afişări

Barcelona, Madrid şi Londra se numără printre cele mai căutate destinaţii de toamnă pentru vacanţele scurte, care includ şi sfârşitul de săptămână. Însă agenţiile de turism au oferte şi la Disneyland pentru familiile cu copii, dar şi la Dublin.

„Cele mai căutate destinaţii de toamnă sunt în acest an Barcelona, Madrid şi Londra. Însă sunt deja solicitări pentru city break-uri tematice de tipul Pieţelor de Crăciun, printre destinaţiile pe care le promovăm constant şi cu succes în ultimii ani fiind Praga şi Viena”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

De exemplu, trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele din Barcelona, cu mic dejun, în perioada 19-22 noiembrie şi bilet de avion inclus costă 179 de euro/persoană. Iar o minivacanţă la Amsterdam, la începutul lui decembrie, costă 229 de euro/persoană. În preţ sunt incluse trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi biletul de avion.

Agenţia Paralela 45 are o ofertă pentru Dublin. O excursie de trei nopţi, cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun, bilet de avion şi tur de oraş cu ghid local costă de la 375 de euro/persoană.

Iar Happy Tour propune o mini vacanţă la Disneyland. Preţul este 429 de euro/adult şi 233 de euro/copil, fiind incluse trei nopţi de cazare cu demipensiune, bilete de intrare în parcuri pe durata întregii şederi şi biletul de avion.

„Este o iesire în familie diferită de un city break clasic, unde accentul se pune pe vizitarea unor obiective turistice. La Disneyland, şi adulţii se simt copii. Anul acesta mai mult ca oricând Disneyland oferă şi mai multă distracţie vizitatorilor şi programe speciale întrucât împlineşte 25 de ani de existenţă”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Daniela Toncu, head of leisure la Happy Tour.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
VACANŢĂ,
CITY BREAK

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.