AXA confirmă informatiile publicate de ZF privind vânzarea operaţiunilor locale către Astra

Autor: Ciprian Botea Postat la 30 noiembrie 2013 69 afişări

Compania de asigurări AXA a anunţat vineri încheierea unui acord cu Astra Asigurări pentru vinderea operaţiunilor sale de programe de asigurări de viaţă şi economisire din România, precum şi ieşirea de pe piaţa din România, confirmând astfel informaţiile publicate de Ziarul Financiar cu o seară înainte.

 AXA confirmă informatiile publicate de ZF privind vânzarea operaţiunilor locale către Astra

Grupul francez AXA a confirmat astazi finalizarea tranzactiei privind vanzarea filialei locale catre Astra, cea mai mare companie de asigurari din Romania, si retragerea de pe piata romaneasca dupa mai putin de trei ani de activitate.

Cele doua parti au decis sa nu faca publice detaliile tranzactiei, potrivit unui comunicat al AXA. Tranzactia are nevoie de aprobarea autoritatii de supraveghere inainte de finalizare.

ZF scris inca de saptamana trecuta, citand surse din piata, ca o tranzactie intre AXA si Astra este aproape de a fi incheiata.

Miza tranzactiei sunt cele 40.000 de contracte de asigurare si afacerile anuale de 7 mil. euro ale AXA Asigurari, care vor consolida businessul de asigurari de viata al Astra.

Ziarul Financiar a mai scris aici despre tranzacţia dintre AXA şi Astra

Vedeti aici comunicatul AXA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AXA,
VÂNZARE OPERAŢIUNI ROMÂNIA,
/actualitate/axa-confirma-informatiile-publicate-de-zf-privind-vanzarea-operatiunilor-locale-catre-astra-11732002
11732002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.