AVION cu 41 de pasageri la bord, întors pe aeroport din cauza unor defecţiuni tehnice. Alina Gorghiu, printre pasagerii aeronavei

Autor: Adriana Mit Postat la 07 octombrie 2017 330 afişări

Un avion cu 41 de pasageri la bord, care a decolat, sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre Bucureşti, s-a întors din drum în urma unor defecţiuni tehnice observate de pilot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul de Marketing şi Relaţii Publice din cadrul Aeroportului Internaţional Timişoara, Roxana Manasia, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava a decolat la ora 11.41, iar după 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se întoarce, din cauza unor defecţiuni tehnice.

"O cursă Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timişoara spre Bucureşti şi, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se întoarce. La ora 11.54 a aterizat înapoi la Timişoara", a afirmat Roxana Manasia.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, în avion se aflau 41 de pasageri.

"Toţi sunt în siguranţă şi aşteaptă o altă aeronavă care este pe drum, pentru a fi transportaţi la Bucureşti", a spus sursa citată.

Alina Gorghiu, aflată în avionul care s-a întors la sol, scrie pe Facebook: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (...)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AVION,
PROBLEME,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.