Avertismentul fără precedent al baronului Rothschild, unul dintre cei mai puternici şi influenţi bancheri din lume: A venit sfârşitul banilor ieftini

Postat la 07 septembrie 2017 3264 afişări

Jacob Rothschild, 81 de ani, şeful RIT Capital Partners, unul dintre cele mai influente fonduri de investiţii din lume cu 2,8 mld. lire sterline active, avertizează într-un raport intern pentru acţionari că nu este momentul potrivit pentru investitori să îşi asume riscuri, în contextul în care preţul acţiunilor a crescut fără precedent, iar creşterea economică nu este sigură.

Avertismentul fără precedent al baronului Rothschild, unul dintre cei mai puternici şi influenţi bancheri din lume: A venit sfârşitul banilor ieftini

El spune că perioada de relaxare monetară ar putea să fi ajuns la final. „Problemele geopolitice rămân răspândite şi devin din ce în ce mai greu de rezolvat. Noi menţinem o expunere moderată pe pieţele de capital şi ne-am diversificat activele spre investiţii unde creşterea vine din catalizatori pe care îi putem identifica, şi pe investiţii care sunt expuse la trenduri structurale pozitive pe termen lung”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.