Autostrada Iaşi-Tg. Mureş bate pasul pe loc. Solicitare: „Guvernul să aplice legea. Au trecut nouă luni”

Postat la 15 august 2019 53 afişări

Deputatul PMP Petru Movilă îi cere Vioricăi Dăncilă punerea în aplicare a Legii 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Tg. Mureş, susţinând că au trecut nouă luni de la adoptarea actului normativ şi guvernul nu a făcut nimic.

Autostrada Iaşi-Tg. Mureş bate pasul pe loc. Solicitare: „Guvernul să aplice legea. Au trecut nouă luni”

"După cum bine ştiţi, conform Constituţiei şi Legii 90/2001, Guvernul este autoritatea publică a puterii executive, care funcţionează în baza votului de încredere acordat de Parlament şi care are rolul de a asigura funcţionarea echilibrată şi dezvoltarea sistemului naţional economic şi social. Concret, doamnă, stă doar în mâinile şi în atribuţiile dumneavoastră şi ale instituţiilor de resort să puneţi în aplicare Legea nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Tg. Mureş. Responsabilitatea celui mai important obiectiv de investiţii din Regiunea de Nord-Est este întru totul a Guvernului iar faptul că nici măcar astăzi, la aproape nouă luni de la intrarea în vigoare a acestei legi, nu s-a întamplat nimic concret, arată incapacitatea executivului de a face cel mai normal lucru pentru acesta: să respecte legile din România", se arată într-o scrisoare deschisă a lui Petru Movilă, adresată premierului.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
lege,
aplicare,
autostrada,
iasi,
mures

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.