„Autoservirea din gospodărie pentru oameni cinstiţi”. Cumperi ce vrei, plăteşti cât doreşti. Nu există preţuri fixe

Postat la 21 martie 2017 282 afişări

Erwin Albu, cel care a înfiinţat la Codlea (Braşov) „Autoservirea din gospodărie pentru oameni cinstiţi” anunţă că redeschide activitatea pentru 2017. Autoservirea este după model german, îi lasă pe clienţi să ia ce doresc şi să plătească doar cât doresc. Nu există preţuri fixe.

„Autoservirea din gospodărie pentru oameni cinstiţi”. Cumperi ce vrei, plăteşti cât doreşti. Nu există preţuri fixe

Modalitatea aceasta de vanzare se numeste Hofladen. Erwin Albu a vazut in satele din Germania cum nemtii isi lasa marfa nesupravegheata la poarta, sa se vanda singura, in timp ce ei lucreaza pamantul. Românul s-a gândit să încerce modelul şi aici în ţară. 

Erwin Albu spune că în prima lună de „Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiţi“, codlenii au lăsat în cutia poştală cam 3.000 de lei, în schimbul produselor pe care le-au luat de la poartă. „Au fost şi câţiva care au luat cantităţi mari, fără a lăsa un leu în cutia poştală, dar în general, oamenii au fost corecţi”, a spus Albu pentru un site-ul de ştiri româniacurată.ro

Albu a întrerupt serviciul, dar recent a anunţat că va redeschide afacerea în acest an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
preturi,
refuz,
activitate,
anunt,
brasov,
clienti,
codlea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.