Autorităţile de reglementare din SUA vor să verifice producătorii de ţigări electronice

Postat la 24 aprilie 2014 45 afişări

Producătorii de ţigări electronice, ca Lorillard şi Altria Group, vor fi verificaţi în premieră de autorităţile de reglementare din SUA, pentru a putea rămâne pe piaţă, potrivit unui proiect al Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente care nu exclude reclamele pentru aceste produse sau aromele.

Autorităţile de reglementare din SUA vor să verifice producătorii de ţigări electronice

 Instituţia a anunţat joi că vrea să extindă aria de control asupra industriei tutunului pentru a include şi piaţa ţigărilor electronice, în valoare de 3 miliarde dolari, precum şi trabucurile şi tutunul pentru narghilea, transmite Bloomberg.

Regulile, dacă vor fi adoptate, vor limita vânzările către minori, vor interzice distribuirea mostrelor gratuite şi vor impune avertismentele referitoare la dependenţa dată de nicotină.

Asociaţiile consumatorilor au avertizat că producătorii de ţigări electronice folosesc arome de bomboane, reclamele TV şi sponsorizează festivaluri de muzică pentru a atrage tinerii, care au dublat utilizarea acestor produse în 2012, faţă de anul precedent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autoritatile-de-reglementare-din-sua-vor-sa-verifice-producatorii-de-tigari-electronice-12519478
12519478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.