Autoritatea de concurenţă suspectează Distrigaz Sud Reţele de un posibil abuz de poziţie dominantă

Postat la 27 martie 2017 59 afişări

Consiliul Concurenţei a efectuat inspecţii inopinate la sediul central al companiei Distrigaz Sud Reţele SRL şi la punctele de lucru ale acesteia din Sfântu Gheorghe, Braşov, Târgovişte, Blejoi (Prahova), Galaţi, Piteşti, Craiova, fiind vizat un posibil abuz de poziţie dominantă al Distrigaz.

Autoritatea de concurenţă suspectează Distrigaz Sud Reţele de un posibil abuz de poziţie dominantă

Inspecţiile s-au derulat în cadrul investigaţiei privind un posibil abuz de poziţie dominantă al Distrigaz Sud Reţele SRL pe piaţa serviciilor de avizare tehnică a proiectelor, recepţie şi punere în funcţiune a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale. În acelaşi timp, investigaţia va analiza posibila impunere a unor tarife majorate/inechitabile, pentru prestarea serviciilor respective, consumatorilor care s-au racordat la sistemul de alimentare cu gaze naturale în localităţile şi zonele geografice pentru care compania deţine licenţă de distribuţie, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.