Austria este pregătită să ia măsuri pentru protecţia frontierelor sale după acordul din Germania

Postat la 03 iulie 2018 70 afişări

Austria a anunţat marţi că este pregătită să ia măsuri pentru a proteja frontierele sale după ce două partide din coaliţia guvernamentală din Germania au ajuns la un compromis ce prevede introducerea de restricţii în legătura cu primirea imigranţilor, informează agenţia de ştiri Reuters.

Austria este pregătită să ia măsuri pentru protecţia frontierelor sale după acordul din Germania

Compromisul între Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi filiala sa bavareză, Uniunea Creştin-Socială (CSU) privind imigraţia, prevede înfiinţarea de centre de tranzit în Germania unde imigranţii care au solicitat azil în alte state UE ar urma să fie reţinuţi până când Berlinul reuşeşte să negocieze retrimiterea lor în ţările unde au fost iniţial înregistraţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.