Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management SAI: „Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional”

Postat la 27 septembrie 2020 76 afişări

„Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional, măcar periodic, şi să aducă acel concept de „economie reală” către mediul academic."

Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management SAI: „Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional”

Rol ocupat în companie: Ca CEO al BT Asset Management SAI, sunt responsabil de conducerea executivă a companiei prin organizarea funcţionării acesteia.

Obiectivele principale sunt creşterea activelor aflate în administrare şi a numărului de investitori, într-un mod sustenabil pe termen lung.

Sustenabilitatea rezultă prin dezvoltarea permanentă de produse noi, performanţă predictibilă, servicii uşor accesibile şi susţinere permanentă acordată clienţilor.

Cele mai importante roluri profesionale avute anterior: Director vânzari / director general adjunct în cadrul BT Asset Management SAI

Rolul propus pentru anul 2030: Formator. Dintr-o pasiune (haideţi să-i spunem hobby), ţin legătura cu mediul academic. Mi-ar plăcea să mă văd în 2030 în postura de a împărtăşi experienţe sau trăiri, care să fie în beneficiul celor aflaţi la început de drum. Consider că este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional, măcar periodic, şi să aducă acel concept de „economie reală” către mediul academic.

CEO/ANTREPRENOR ADMIRAT: Prefer mai degrabă să descriu un profil de antreprenor împreună cu motivele simple ale acestei admiraţii: în general admir oameni pe care ajung să-i cunosc personal, nu doar citind cărţi sau articole descriptive, oameni care clădesc businessuri de anvergură pornind de la o simplă idee şi mai ales oameni care reuşesc să păstreze frumuseţea modestiei pe termen lung. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.