AUR la Campionatul European de Kata din Spania pentru două românce din Piteşti

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iulie 2019 188 afişări

AUR la Campionatul European de Kata din Spania pentru două românce din Piteşti

Perechea formata din judoka Zaharia Alina (Tori) si Cheru Alina (Uke), din Piteşti, a cucerit medalia de aur la proba Ju No Kata din Cadrul Campionatelor Europene de Kata din Las Palmas de Gran Canaria, Spania, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Federaţiei Române de Judo.

Cu un număr de 401.5 puncte, sportivele s-au impus in cadrul probei neolimpice Ju No Kata si au repetat astfel rezultatele din ultimii ani de la intrecerile continentale. In aceeasi proba, pentru Romania au debutat si judoka Rus Dumitrita (Tori) si Tipa Mihaela (Uke), care s-au clasat pe locul sapte cu un numar de 377 de puncte. Ambele perechi s-au aflat in pregatire la Focsani alaturi de multiplul campion international de Kata – proba Nage No Kata, Surla Iulian, care este si antrenor principal al Lotului National.

Un anunt la fel de bun vine si de la Cupa Europeana de juniori U21 de la Praga: medalia de aur pentru Bors Laris (categoria -66 kg) si medalie de argint pentru Tomescu Mircea (categoria -60 kg).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.