Audierea Corinei Creţu în comisiile de afaceri europene are loc cu uşile închise

Autor: Catalina Mihai Postat la 22 septembrie 2014 35 afişări

Audierea Corina Creţu, desemnată comisar europeană pentru Politici Regionale, a început, luni, la ora transmiterii acestei ştiri, în comisiile reunite de afaceri europene ale Parlamentului român, în prezenţa premierului Victor Ponta.

”Sunt convinsă că va fi o dezbatere constructivă în legătură cu acest portofoliu (Politici Regionale). Sunt prezentă aici în calitate de comisar european desemnat pentru Politici Regionale şi e o mare plăcere şi onoare”, a declarat europarlamentarul PSD Corina Creţu, înainte de audieri.

Corina Creţu a venit la audiere împreună cu premierul Victor Ponta.

Jurnaliştii au avut acces doar la oportunităţile de imagine.

Corina Creţu nu va primi un vot din partea plenului Parlamentului român pentru postul de comisar european, ci doar va fi audiată în comisiile de afaceri europene, a declarat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a precizat că niciun parlament naţional nu-şi votează comisarul

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARLAMENT,
CORINA CREŢU,
AUDIERE
/actualitate/audierea-corinei-cretu-in-comisiile-de-afaceri-europene-are-loc-cu-usile-inchise-13320686
13320686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.