Au vândut tot ce aveau şi au cumpărat o barcă pentru a face înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat a doua zi poate fi subiect de film

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 februarie 2018 2502 afişări

Tanner Broadwell şi Nikki Walsh au avut acelaşi vis: să renunţe la traiul obişnuit şi să navigheze în jurul lumii.

Au vândut tot ce aveau şi au cumpărat o barcă pentru a face înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat a doua zi poate fi subiect de film

Aşa că au început să strângă bani, şi după doi ani de planificare au vândut tot ce aveau. În aprilie anul trecut ei au cumpărat o barcă Columbia, din 1969, pe care au plătit 5.000 de dolari; aceeaşi sumă i-a costat, ulterior, să restaureze ambarcaţiunea.

Cei doi nu aveau niciun fel de experienţă în navigare, dar tatăl bărbatului i-a ajutat să parcurgă distanţa dintre Alabama şi Panama City. Astfel, ei au învăţat bazele meseriei.

Tanner Broadwell şi Nikki Walsh au ridicat ancora într-o zi de marţi, iar ziua următoare au trecut pe lângă Clearwater Beach şi s-au îndreptat către strâmtoarea John's Pass, unde voiau să înnopteze.

Din acel moment, lucrurile au început să meargă prost.

Era în jur de 8.45 seara când cei doi au navigat într-un port necunoscut, pe vreme rea, pe întuneric şi cu ceaţă.

Nu a trecut mult timp până ce barca a atins o stâncă, iar cala s-a umplut de apă; cei doi au scăpat nevătămaţi, dar toate lucrurile lor au fost distruse.

Cei doi au rămas fără nimic, dar mai mulţi dintre cei care au citit povestea lor au pornit o campanie de crowdfunding care a atras, până în prezent, peste 10.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.