Au RENUNŢAT la slujbe unde erau PLĂTIŢI CU ZECI DE MII DE DOLARI pentru a trăi în mijlocul pădurii unde nu sunt obligaţi să respecte nicio lege

Postat la 13 aprilie 2018 490 afişări

În mijlocul unei păduri din Carolina de Nord şi-a făcut loc o comunitate formată din oameni care şi-au lăsat slujbele şi telefoanele mobile pentru a trăi în mijlocul naturii. Ce au aceştia în comun? Sunt oameni care câştigau foarte mulţi bani.

Au RENUNŢAT la slujbe unde erau PLĂTIŢI CU ZECI DE MII DE DOLARI pentru a trăi în mijlocul pădurii unde nu sunt obligaţi să respecte nicio lege

În 2017, americanul de rând a petrecut 11 ore pe zi în faţa unui ecran; pentru unii, asta s-a dovedit a fi prea mult.

Todd, un fost inginer, trăieşte în comunitate de peste 11 ani. "Mă bucur de fiecare dată când mă opresc la pârâu şi beau apă, un lucru cât se poate de simplu", spune bărbatul.

Whip, care a lucrat ani de zile în domeniul securităţii cibernetice, este un alt locuitor al comunităţii din Carolina de Nord.

O tânără pe nume Sparrow are însă alte motive pentru care a lăsat lumea civilizată: "Atunci când lucrurile o vor lua razna, noi vom fi protejaţi", spune ea. "Pe lângă asta, e şi un stil de viaţă care pune frumuseţea pe primul loc."

"A plouat toată dimineaţa, iar acum norii încep să se risipească. Aici nu are nicio importanţă ce a făcut Trump - e ceva ce nimeni nu-mi poate lua", spune unul dintre membrii comunităţii.

Cei care locuiesc în comunitate recunosc faptul că sunt încă dependenţi de industrie, mai ales în ceea ce priveşte hrana, dar încearcă să limiteze cât mai mult drumurile în "zone civilizate". Nu au însă norme sau reguli, pentru că nu consideră că acestea sunt necesare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.