ATUNCI ŞI ACUM. Cum arăta în tinereţe Ion Ţiriac, cel mai bogat român

Postat la 23 mai 2018 591 afişări

Ion Ţiriac are o avere estimată la 1.8 miliarde de euro şi e considerat cel mai bogat român. În tinereţe a practicat hocheiul pe gheaţă şi tenisul, în 1959 transferându-se de la Braşov la Clubul Sportiv Dinamo.

ATUNCI ŞI ACUM. Cum arăta în tinereţe Ion Ţiriac, cel mai bogat român

Zilele trecute, omul de afaceri a împlinit 79 de ani, iar cei de la CS Dinamo au postat o fotografie cu el în tinereţe, mesajul fiind: "La mulţi ani, ION ŢIRIAC! Familia Dinamo îl sărbătoreşte astăzi pe ION ŢIRIAC - tenisman, antrenor, manager, om de afaceri, preşedinte al COSR (în exerciţiu şi onorific), exemplu de succes la cel mai înalt nivel.

Ion Ţiriac, fost sportiv legitimat la CS Dinamo, a împlinit 79 de ani, prilej de a-i ura 'La mulţi ani cu sănătate'!".

Sportivul Ion Ţiriac:

în 1958 devine jucător al lotului naţional de hochei, cu care a participat la Campionate Mondiale şi Jocuri Olimpice, în 1964 reprezentând România la JO de Iarnă de la Innsbruck.

Între 1959 şi 1978 a fost tenismen, a jucat trei finale de Cupa Davis având ca partener la dublu pe Ilie Năstase.

În 1970 a câştigat Roland Garros împreună cu Năstase, la dublu înregistrând în palmares 22 de titluri.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.