ATERIZARE DE URGENŢĂ în SUA: Un avion de pasageri a suferit avarii grave din cauza unei furtuni cu grindină - FOTO

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 august 2015 346 afişări

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă, în Statele Unite, după ce a fost avariat grav de grindină, informează site-ul postului CNN.

Avionul de tip Airbus A320, aparţinând companiei Delta, decolase de la Boston spre Salt Lake City. Din cauza unei furtuni cu grindină, piloţii au decis aterizarea de urgenţă pe aeroportul din Denver.

Aeronava a aterizat în siguranţă, deşi în partea frontală, inclusiv în zona parbrizului, grindina provocase avarii semnificative.

"Zbor destul de frecvent, dar acestea au fost cele mai înspăimântătoare zece minute din viaţa mea", a declarat un pasager, Robin Jones, citat de CNN.

Potrivit unor surse aeronautice, avionul a pierdut din altitudine 4.000 de metri în doar două minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
AVION,
GRINDINĂ
/actualitate/aterizare-de-urgenta-in-sua-un-avion-de-pasageri-a-suferit-avarii-grave-din-cauza-unei-furtuni-cu-grindina-foto-14669636
14669636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.