ATENŢIE: Carrefour România retrage de la vânzare un aspirator care poate exploda la utilizare

Postat la 20 ianuarie 2020 442 afişări

ATENŢIE: Carrefour România retrage de la vânzare un aspirator care poate exploda la utilizare

Carrefour România a  notificat  Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor că va retrage de la vânzare un aspirator produs în China

ANPC: „Carrefour Romania SA a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre Retragerea voluntara a produsului Aspirator Vertical Klindo in cazul caruia s-a constatat o defectiune a sistemului de incarcare a bateriei, care poate determina explozia acesteia”

Carrefour: A fost detectată o defecţiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina explozia acesteia. În cazul în care aţi cumpărat acest aspirator, vă rugăm să nu îl mai folosiţi şi să îl returnaţi complet (bateria şi încărcătorul incluse), în magazinul Carrefour din care l-aţi achiziţionat, unde vi se va restitui contravaloarea produsului.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi gratuit, următorul număr de telefon: 0800 0800 02

Ne cerem scuze pentru eventualele inconvenienţe create şi vă asigurăm că siguranţa dumneavoastră este o prioritate pentru noi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
retragere,
romania,
explozie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.