Atac dur de la Cotroceni: "Tăriceanu pare rupt de realitate"

Postat la 28 septembrie 2017 454 afişări

Călin Popescu Tăriceanu arată că este complet rupt de realitate dacă afirmă că preţul benzinei nu a crescut în urma majorării supraaccizei, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

Atac dur de la Cotroceni: "Tăriceanu pare rupt de realitate"

”Persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Preşedintele respectă pe deplin rezultatul votului care a dus la constituirea actualei majorităţi şi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. O legiferare transparentă este fundamentală pentru întărirea statului de drept”, a precizat Dobrovolschi.

Referitor la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care spunea că nu s-a modificat preţul benzinei şi al motorinei în urma reintroducerii supraaccizei, purtătorul de cuvânt al preşedintelui spune că şeful Senatului ”pare pur şi simplu rupt de realitate, chiar de cea economică, straniu pentru un fost premier. Ne spune senin că preţul a rămas neschimbat după majorarea supraaccizezi. Adevărul îl puteţi afla întrebând orice cetăţean care a cumpărat benzină şi care a trebuit să scoată mai mulţi bani”, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.