Asta înseamnă să-ţi baţi joc de români. Purtător de cuvânt PSD face un gest ireal, filmat şi cu poliţia lângă el

Postat la 12 martie 2018 39310 afişări

Există o limită în toate, zice un dicton latinesc. Iar atunci când limita este depăşită întruna şi cu tupeu, nu te poţi simţi decât prea mic pentru un război cu impertinenţa.

Asta înseamnă să-ţi baţi joc de români. Purtător de cuvânt PSD face un gest ireal, filmat şi cu poliţia lângă el

În ţara asta nu mai există lege care să fie respectată. Există legi cu care te împaci şi justiţie cu care te tocmeşti. Este foarte greu să mai ai încredere în nişte autorităţi care nu dovedesc măsuri identice în toate căzurile. De aici au apărut şi frustrările oamenilor că legea nu e aceeaşi pentru toţi, vorbe ca “iau de la săraci, că de bogaţi nu au curaj să se atingă” şi, din păcate, “plec din ţara asta cu primul tren!”.

 

Ce mai e de făcut când s-a depăşit limita? Se pare că nici Facebook-ul nu mai funcţionează. Devenise unealta care putea oprobria pe oricine. La început era o poftă pentru share-uri până când vinovatul se vedea pe wall-ul prietenilor. Acum, ni se pare că unii chiar aleargă după această promovare gratuită, fără să-i intereseze că au comis o mizerie. Iar braţul legii a rămas un deget amărât care arată înspre legea prost-scrisă şi făcută.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.