Aspire Academy, program de leadership şi antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard şi Stanford, a deschis aplicaţiile

Postat la 07 martie 2017 466 afişări

În cadrul programelor Aspire, tinerii ambiţioşi învaţă cum să devină liderii de mâine. Cei mai buni profesori de la Harvard, Stanford şi Berkley vin din Statele Unite ale Americii special pentru acest proiect. Studenţii de top şi tinerii profesionişti din ţară şi din străinătate sunt invitaţi să aplice începând cu data de 6 Martie 2017.

Aspire Academy, program de leadership şi antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard şi Stanford, a deschis aplicaţiile

Programul Aspire Academy se află anul acesta la cea de-a 7-a ediţie şi va avea loc în perioada 14-22 iulie, la ANA Hotels în Poiana Braşov. Co-preşedintele Aspire, Luca Mateescu, spune că experienţă Aspire l-a schimbat: “În calitate de participant la primele ediţii, pot spune că programele Aspire m-au ajutat să-mi descopăr pasiunile şi să ajung unde sunt astăzi! Mulţi dintre participanţi au parte de o experienţă cu adevărat formatoare în cadrul programelor noastre. Cursurile sunt special create pentru acei elevi, studenţi şi tineri profesionişti cu rezultate deosebite care au nevoie de o direcţie profesională şi de un imbold. Participanţii sunt încurajaţi să lucreze şi să interacţioneze cu unii dintre cei mai buni profesionişti, oameni de afaceri şi profesori. Studenţii programelor Aspire învaţă despre leadership şi business prin muncă în echipă pentru diverse proiecte la care nu ar avea acces în altă parte. Dacă eşti un tânăr ambiţios şi vrei să îţi valorifici capacităţile alături de un colectiv remarcabil, atunci programele Aspire sunt pentru tine.”      

Aspire răspunde nevoii tinerilor români de îndrumare profesională la standarde superioare. Programele le oferă tuturor participanţilor acces la informaţii esenţiale pentru succes în carieră într-un mod profesionist alături de lideri ai mediului de afaceri şi profesori internaţionali de renume.

După terminarea programului, participanţii vor face parte din reţeaua de job-uri, oportunităţi şi internship-uri din cadrul organizaţiei Aspire. Multe companii de top din România şi din străinătate decid să recruteze direct prin intermediul organizaţiei. Comunitatea reuneşte astăzi peste 500 de elevi, studenţi şi profesionişti care împărtăşesc constant resurse şi oportunităţi cu toţi membrii Aspire. 

Proiectul a fost fondat în anul 2011 de către un grup de absolvenţi români de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum: Harvard, Wharton, Princeton, IE şi Georgetown. Misiunea lor a fost şi este să le ofere tinerilor români acces la educaţia din Occident de care ei au avut parte. 

Procesul de selecţie este unul foarte riguros, aşa că numai cei mai buni ajung să facă parte din comunitatea Aspire. “Viziunea noastră este să creăm o reţea internaţională de tineri lideri de success, din Europa şi alte continente.”  a declarat Luca Mateescu.

Elevii, studenţii şi tinerii profesionişti sunt invitaţi să îşi trimită aplicaţia pană la data de 3 Aprilie la adresa www.aspireacademy.ro .

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.