Asociaţia Litoral: Aproximativ 95.000 de turişti pe litoralul românesc, în weekend-ul trecut

Postat la 28 iulie 2014 26 afişări

Aproximativ 95.000 de turişti s-au aflat la mare, la sfârşitul săptămânii trecute, fiind cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc, de la începutul sezonului estival, susţine preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Asociaţia Litoral: Aproximativ 95.000 de turişti pe litoralul românesc, în weekend-ul trecut

 Corina Martin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în staţiunea Mamaia gradul de ocupare a fost de aproape 100 la sută.

“Tocmai am încheiat cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc în acest sezon, un weekend plin care s-a lăsat mai mult aşteptat. Vremea nu a fost prielnică pentru vacanţele pe litoral şi pentru cei care pornesc de obicei joi, vineri în decizia de a pleca sau nu undeva în weekend contează ştirile meteo. Gradul de ocupare a fost weekend-ul trecut de aproape 100 la sută în Mamaia şi undeva în jur de 80-85 la sută în sudul litoralului. Din ce am discutat cu hotelierii, cu proprietarii de cluburi în privinţa numărului de turiştii, cu toţii ne-au spus că acesta a fost primul week-end plin. Doar vremea a făcut ca până acum să avem un grad de ocupare mai scăzut faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut”, a afirmat Corina Martin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asociatia-litoral-aproximativ-95-000-de-turisti-pe-litoralul-romanesc-in-weekend-ul-trecut-12991344
12991344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.