Arnold Schwarzenegger îl atacă pe Trump: "Politicienii care nu îşi fac treaba sunt cei care ar trebui să fie închişi în cuşti, nu copiii nevinovaţi"

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iunie 2018 95 afişări

Fostul guvernator al Californiei a postat marţi, pe contul său de Twitter, un mesaj legat de toleranţa “zero” pe care administraţia Trump o afişează vizavi de imigranţi, politică care permite ca mii de copii să fie despărţiţi de părinţii lor.

Arnold Schwarzenegger îl atacă pe Trump: "Politicienii care nu îşi fac treaba sunt cei care ar trebui să fie închişi în cuşti, nu copiii nevinovaţi"

"Dacă ar trebui să închidem pe cineva într-o cuşcă, aceştia sunt politicienii care nu îşi fac treaba, nu copiii nevinovaţi” a scris Arnold Schwarzenegger, referindu-se la incidentul în care poliţia de frontieră a folosit lanţuri cu care a separat copiii imigranţilor de părinţii lor. „Copiii nu ar trebui să fie pioni în lupta adulţilor”, a adăugat actorul australiano-american.

De la începutul lunii mai, administraţia Donald Trump a despărţit peste 2.300 de familii, lăsând mii de copii departe de părinţii lor. Majoritatea sunt găzduiţi de mai multe centre dedicate minorilor din Texas.

Procurorul general Jeff Sessions a decis înăsprirea politicilor legate de imigranţi, încarcerându-i pe cei care au intrat ilegal în Statele Unite. Decizia vine ca urmare a poziţiei adoptate de Donald Trump, care a afişat un grad scăzut de toleranţă faţă de imigranţi - în special cei veniţi din Mexic - încă din timpul campaniei electorale din 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.