ARMSTRONG a recunoscut că s-a dopat. "Era imposibil să câştigi fără să o faci" - VIDEO

Autor: Florin Radu Postat la 18 ianuarie 2013 25 afişări

Fostul ciclist Lance Armstrong a recunoscut, într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey că s-a dopat în cariera lui care cuprinde şapte titluri în Turul Franţei.

Întrebat de Oprah dacă a luat substanţe interzise, Lance Armstrong a răspuns afirmativ, confirmând apoi că a luat EPO şi alte produse.

În interviul difuzat pe site-ul lui Oprah, Lance Armstrong a mărturisit şi de ce nu a spus adevărul până acum. "Pentru cei mai mulţi oameni e prea târziu şi asta e din vina mea. Văd situaţia ca pe o minciună mare care s-a repetat de multe ori".

"Era posibil să câştigi fără să te dopezi?", l-a mai întrebat Oprah.

"În acea generaţie, nu. Nu eu am inventat cultura asta, dar nici nu am încercat să o opresc", a răspuns Armstrong.

"Voiam să câştig cu orice preţ. Când am fost diagnosticat cu cancer, aş fi făcut orice ca să supravieţuiesc. Am adoptat atitudinea asta şi în ciclism, cu orice preţ, iar asta nu a fost un lucru bun", a explicat Lance Armstrong.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/armstrong-a-recunoscut-ca-s-a-dopat-era-imposibil-sa-castigi-fara-sa-o-faci-video-10492082
10492082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.