ARMA DE CARE SE TEME Vladimir Putin. ”Va fi mai periculoasă decât orice bombă atomică”

Postat la 25 octombrie 2017 2807 afişări

Soldaţii modificaţi genetic ''mult mai periculoşi decât bombele nucleare'' ar putea deveni în scurt timp o realitate, afirmă preşedintele rus Vladimir Putin. Î

ARMA DE CARE SE TEME Vladimir Putin. ”Va fi mai periculoasă decât orice bombă atomică”

n cadrul unui festival pentru tineri, Putin a afirmat că o armată de ucigaşi antrenaţi ar putea fi creată de cercetători prin intermediul modificării ADN-ului. Liderul de la Kremlin susţine că oficialii din întreaga lume ar trebui să propună reglementări stricte privind crearea soldaţilor ucigaşi care nu simt frică sau durere.

 

Putin a discutat în cadrul unui festival din Soci despre pericolele modificării codului genetic şi consecinţele care ar putea surveni. ''Un singur om ar putea avea oportunitatea de a pătrunde în codul genetic creat fie de natură sau după cum spun oamenii religioşi de către Dumnezeu. O mulţime de consecinţe ar putea apărea. Ar putea fi creat un om care ar lupta fără frică, regret sau durere,'' a declarat Putin. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.