Arctic măreşte salariile brute ale angajaţilor

Autor: Florin Casota Postat la 22 decembrie 2017 368 afişări

Arctic, producător de electrocasnice, anunţă că, începând cu 1 ianuarie 2018, va suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale către angajaţi, astfel încât salariile nete ale angajaţilor săi să nu fie diminuate.

Arctic măreşte salariile brute ale angajaţilor

Compania se asigură astfel că modificările legislative nu vor afecta în niciun fel veniturile celor 3.600 de angajaţi care lucrează în prezent la fabrica din Găeşti.

”Ne dorim ca angajaţii Arctic să nu resimtă în niciun fel schimbările aduse Codului Fiscal, iar decizia de a suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale în sarcina acestora confirmă angajamentul nostru pentru a proteja întotdeauna interesele angajaţilor noştri. Încă o dată, vrem să-i asigurăm pe aceştia că dedicarea lor este pe deplin apreciată, motiv pentru care ne dorim să le asigurăm în continuare siguranţa financiară de care au nevoie ei şi familiile lor. ”, a declarat Gabriela Coman, Director Resurse Umane Arctic.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.