Arafat: „Dacă nu e vaccinarea obligatorie, măcar testarea. Dacă vă îmbolnăviţi între voi nu mai are cine să lucreze”

Postat la 15 septembrie 2021 1542 afişări

Arafat: „Dacă nu e vaccinarea obligatorie, măcar testarea. Dacă vă îmbolnăviţi între voi nu mai are cine să lucreze”

Raed Arafat a spus, marţi seara, că personalul din structurile esenţiale va trebui testat periodic, dacă nu s-a vaccinat.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că, în cazul unor focare de COVID, nu va mai avea cine să lucreze.

Nu e vorba numai de tine, ci că eşti funcţionar într-o structură esenţială. Dacă te îmbolnăveşti şi vă îmbolnăviţi între voi şi mergeţi acasă, nu mai are cine să lucreze. Dacă nu e vaccinarea obligatorie, trebuie măcar să te testezi periodic. (…) Cine nu vrea să se vaccineze, cel puţin trebuie să se testeze periodic în instituţii cu expunere publică şi unde avem personal care nu poate să plece acasă, să stea în carantină 14 zile sau să moară, cum a murit un pompier acum câteva zile de 44 de ani nevaccinat. Aceşti oameni sunt expuşi. Dacă nu e vaccinare obligatorie, măcar testarea”, a fost de părere Raed Arafat, la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
testare,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.