Aproape 100 de locaţii şi 1.500 de angajaţi ai retailerului de muzică HMV au scăpat de faliment

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 februarie 2019 26 afişări

Aproape 100 de locaţii şi 1.500 de angajaţi ai retailerului de muzică HMV au scăpat de faliment

HMV, retailerul britanic de muzică ce s-a prăbuşit în perioada sărbătorilor, a fost vândut către canadienii de la Sunrise Records, într-o tranzacţie care va salva 100 de locaţii şi 1.487 de angajaţi, au transmis administratorii, potrivit Reuteres.

Doug Putman, CEO-ul Sunrise Records, susţine că este încântat că au achiziţionat unul dintre cei mai mari jucători din lume şi vrea să ia succesul HMV din Marea Britanie şi să îl transpună şi în piaţa canadiană.

Administratorii au transmis că 27 de locaţii nu au făcut parte din înţelegere, ceea ce înseamnă totuşi 455 de concedieri.

HMV, cel mai cunoscut retailer britanic de muzică a fost lovit de trendurile digitale şi nu a reuşit să ţină pasul cu competitorii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.