Aplicaţia de mobil Auto.ro a ajuns la 500.000 de descărcări

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 martie 2016 103 afişări

Aplicaţia de mobil Auto.ro a ajuns la 500.000 de descărcări

Aplicaţia de mobil Auto.ro a înregistrat cifra de 500.000 de descărcări, atât pe dispozitivele Android cât şi pe cele iOS.

Printre serviciile utilizate de catre soferii din Romania se numara: plata amenda, plata rovinieta, plata taxa de pod, achizitie RCA, evaluare auto si asistenta calatorie.

Serviciul “Plata amenda” permite plata unei amenzi auto, actiune ce dureaza sub 1 minut. Acest timp de rezolvare a unei plati “sub 1 minut” este imperativ in cerintele din tema de proiectare pentru fiecare dintre modulele de plati. Plata Amenda ocupa in jur de 15% din totalul actiunilor din aplicatia de mobil Auto.ro.

“Rovinieta” este o facilitate de plata foarte des folosita de soferi, reprezentant 20% din platile efectuate prin aplicatia Auto.ro. Aceasta permite plata rovinietelor atat prin SMS pentru cele de 1 zi si 7 zile cat si prin card bancar pentru 7 zile, 30 zile, 90 zile si 12 luni. Intreg procesul de plata a roviniete dureaza “sub un minut” si te ajuta sa faci economie de timp si Evita eventuale deplasari fizice.

Alt modul apreciat de catre soferi este “Plata Taxa de pod”, lucru ce duce la fluidizarea traficului in zona trecerii podului de la Cernavoda. Serviciul “Taxa de pod” este de mare popularitate in perioada vacantei de vara.

”RCA” rezolva plata asigurarii obligatorii de raspundere civila. Este un modul simplu de utilizat si permite soferilor sa aleaga una dintre oferte. In aplicatia de mobil Auto.ro, am inclus toate ofertele existente pe piata, utilizatorul avand de ales furnizorul preferat. RCA-ul are o frecventa mai mica decat celelalte plati tinand cont si de timpii de oferta 6 luni sau 12 luni. RCA ocupa circa 10% din totalul actiunilor.

Auto.ro este cea mai populara aplicatie auto din Romania si detine mai multe premii castigate la competitiile de profil, fiind desemnata aplicatia numarul 1 pentru soferi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aplicatia-de-mobil-auto-ro-a-ajuns-la-500-000-de-descarcari-15092348
15092348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.