Apariţia inopinată a ministrului Pintea, în mijlocul nopţii, la un spital din provincie s-a terminat cu sancţiuni

Postat la 12 aprilie 2019 43 afişări

Asistenta şefă de la secţia Neurologie a Spitalului Judeţean Constanţa a fost schimbată din funcţie, după controlul ministrului Sănătăţii, care a găsit „dezastru” în secţii, iar o asistentă din UPU şi directorul de îngrijiri au fost sancţionaţi cu avertisment, respectiv atenţionare.

Apariţia inopinată a ministrului Pintea, în mijlocul nopţii, la un spital din provincie s-a terminat cu sancţiuni

Trei din angajaţii Spitalului Judeţean Constanţa au fost sancţionaţi după ce duminică noaptea ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată în spital, declarând că a fost în secţiile de Neurologie, Cardiologie şi Pediatrie şi a găsit „dezastru este în secţia Neurologie! Dezastru, mizerie, debandadă, o lipsă de organizare totală”.

 

Astfel, s-a dispus încetarea mandatului de asistent şef interimar pentru asistenta din Secţia Neurologie, avertisment scris asistentei medicale din cadrul secţiei UPU-SMURD Constanţa, care a fost de serviciu în zona de triaj în data de 7 aprilie, iar directorul de îngrijiri a primit o atenţionare privind intensificarea controalelor pe secţiile unităţii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanctiuni,
spital,
noapte,
ministru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.