Anununţul făcut de PROFI: deschide un magazin la Brad şi ajunge la 246 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 septembrie 2014 93 afişări

Cel de-al 246-lea magazin al retailerului Profi s-a deschis astăzi la Brad, în judeţul Hunedoara, aceasta fiind a 121-a localitate în care reţeaua este prezentă.

Magazinul are o suprafaţă totală de 579 mp, are o sală de vânzări de 370 mp şi va funcţiona în formatul Profi standard, pe strada Republicii nr.3. Gama reuneşte peste 5000 de produse.

Cu zece unităţi operaţionale, Hunedoara este unul din cele judeţe în care retailerul are o prezenţă semnificativă, având pe lângă spaţiul de vânzare din Brad, alte trei unităţi în Deva şi câte una în Hunedoara, Orăştie, Petrila, Petroşani, Simeria şi Vulcan.

Profi are o reţea de 246 de magazine în format standard şi City răspândite în 40 de judeţe şi peste 6000 de angajaţi.

Între retailerii din segmentul supermarket cu prezenţă extinsă pe piaţa românească se numără Lidl, Mega Image, Carrefour, Penny şi Billa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
deschidere,
spatii,
hunedoara,
profi
/actualitate/anununtul-facut-de-profi-deschide-un-magazin-la-brad-si-ajunge-la-246-de-spatii-13293982
13293982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.