Anunţul făcut de eMAG. Ce inovaţie aduce pentru a depăşi concurenţa

Autor: Ioana Matei Postat la 27 februarie 2019 282 afişări

eMAG va deschide la Piteşti primul showroom care le oferă clienţilor mai multă autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clienţilor să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Anunţul făcut de eMAG. Ce inovaţie aduce pentru a depăşi concurenţa

Cu o suprafaţă de 460 de metri pătraţi, noul showroom este amplasat într-o zonă uşor accesibilă, în incinta Piteşti Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

„Pe fondul dezvoltării accelerate a oraşului Piteşti, ca rezultat a numeroase investiţii private, eMAG vine în sprijinul clienţilor săi cu un spaţiu mult mai mare, amplasat în cel mai important şi modern centru comercial din localitate. În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Piteşti serviciul eMAG Express, menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanţilor din magazin,” a spus Silviu Gugui, director retail eMAG. Până acum, clienţii eMAG din Piteşti puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oraş, sau de la oficiile poştale partenere.

Serviciul eMAG Express, care le oferă clienţilor mai multă autonomie, este disponibil pentru următoarele game de produse: electrocasnice mici, accesorii, îngrijire personală. În perioada 1-3 martie, clienţii au la dispoziţie reduceri suplimentare în showroom-ul eMAG din Piteşti, de până la 15%, pentru orice produs achiziţionat. Reducerea suplimentară se aplică la telefoanele Samsung, televizoare, laptopuri HP, produse de îngrijire personală, electrocasnice mari şi mici, climatizare şi sisteme de încălzire, bricolaj.

Totodată, clienţii eMAG au la dispoziţie mai multe modalităţi de plată sigure şi rapide, îndreptate către nevoile şi dorinţele lor. Astfel, clienţii pot achita cumpărăturile folosind cardul de cumpărături eMAG-Raiffeisen sau cardurile partenere, care le oferă până la 24 de rate fără dobândă.

Companie românească fondată în 2001, eMAG s-a extins ulterior şi în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
showroom,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.