ANUNŢUL făcut azi de LIDL: deschide un magazin la Târgovişte şi ajunge la 181 de magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 octombrie 2014 364 afişări

Lidl inaugurează pe 30 octombrie un magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 181 de magazine. Noua unitate se deschide în Târgovişte, pe Bulevardul I.C Brătianu, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² pentru 125 de locuri de parcare. Magazinul are 25 de angajaţi.

Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

De la începutul anului, Lidl a deschis 12 magazine noi, în Craiova, Eforie Nord, Târgu Neamţ, Iaşi, Arad, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Craiova şi Timişoara, a schimbat locaţia unui magazin din Târgu Mureş şi a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anunţat pentru acest an 15 deschideri.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurenţei, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările din 2012, fiind depăşit de Kaufland şi Carrefour.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
magazin,
targoviste,
retea
/actualitate/anuntul-facut-azi-de-lidl-deschide-un-magazin-la-targoviste-si-ajunge-la-181-de-magazine-13443971
13443971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.