Anunţul făcut astăzi de CEO-ul Ryanair în România. Unde puteţi zbura cu 9,99 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 16 februarie 2016 893 afişări

Anunţul făcut astăzi de CEO-ul Ryanair în România. Unde puteţi zbura cu 9,99 euro

Compania irlandeză low-cost Ryanair a anunţat astăzi că va deschide o nouă bază la Aeroportul Bucureşti, începând cu 30 octombrie. Ryanair va avea trei aeronave cu baza la Bucureşti, acestea fiind rezultatul unei investiţii de 300 de milioane de euro.  Compania va opera două rute noi către Atena şi Timişoara, şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, ce vor aduce un trafic de 1,4 milioane de clienţi pe an.

În iarna lui 2016, compania va opera mai multe zboruri către Bruxelles (9 x săptămână), Milano M (zilnic) & Dublin (5 x săptămână), va avea 10 rute (inclusiv Bologna, Londra, Madrid, Milano B & Roma), 90 de zboruri săptămânale, 1,4 milioane de clienţi, în creştere cu 75%.

De asemenea, Ryanair a lansat varianta în limba română a noii pagini web, www.ryanair.com/ro,  unde clienţii pot acum să-şi facă rezervări de locuri la preţ promoţional începând de la doar 9.99€ pentru luna martie, care trebuie rezervate cel târziu până joi, 18 februarie.

“Suntem fericiţi să anunţăm o nouă bază la Bucureşti, începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate, 2 rute noi către Atena şi Timişoara (10 rute în total) şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, ce vor aduce Aeroportului Bucureşti un trafic de 1.4 milioane de clienţi pe an şi vor susţine peste 1,000 de locuri de muncă. La Bucureşti, Ryanair va avea o creştere de 75% şi va investi 300m $”, a declarat Michael O'Leary, sosit la Bucureşti pentru a face anunţul legat de deschiderea noi baze de la Bucureşti, a 81-a bază a Ryanair.

           

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-astazi-de-ceo-ul-ryanair-in-romania-unde-puteti-zbura-cu-9-99-euro-15077172
15077172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.