Anunţ important despre catedrala Notre-Dame. Acum două luni nimeni nu credea că e posibil

Postat la 09 iunie 2019 138 afişări

Esplanada din faţa Notre-Dame, monumentul simbol al oraşului Paris care a fost afectat de un incendiu de amploare pe 15 aprilie, ar putea fi redeschisă publicului săptămâna viitoare, au anunţat reprezentanţii primăriei arondismentului IV, unde se află edificiul, potrivit Le Figaro.

Anunţ important despre catedrala Notre-Dame. Acum două luni nimeni nu credea că e posibil

Un nivel de plumb care depăşeşte limita maximă admisă a fost detectat în sângele copiilor care locuiesc în zonă, iar autorităţile din domeniul sănătăţii publice le-au recomandat femeilor însărcinate şi tinerilor să îşi facă analize medicale în acest sens.

O companie desemnată de stat s-a ocupat de curăţarea reziduurilor toxice, iar noi mostre vor fi colectate înainte ca esplanada să fie deschisă publicului, au mai spus reprezentanţii primăriei.

Un loc de rugăciune va fi instalat în faţa Notre-Dame, după redeschiderea esplanadei, la cererea monseniorului Patrick Chauvet, rectorul lăcaşului de cult.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
catedrala,
important,
refuz,
fata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.