Antreprenorii români care şi-au dus afacerile în Praga la mai puţin de trei luni de la extinderea în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 13 octombrie 2017 224 afişări

Narcoffee Roasters, reţeaua de cafenele de specialitate fondată de către antreprenorii clujeni Marcelus Suciu şi Dan Isai a deschis prima sa franciză la Praga. Aceasta este situată la intrarea principală a Centrului Comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar şi din Europa Centrală şi de Est, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Antreprenorii români care şi-au dus afacerile în Praga la mai puţin de trei luni de la extinderea în Bucureşti

Cu o investiţie de 80.000 de euro, Narcoffee Roasters Praga este cea de-a cincea unitate din reţeaua proiectului clujean şi prima din afara României la mai puţin de trei luni de la intrarea în Bucureşti. Până la finalul anului, cei doi antreprenori români îşi propun încă o franciză, dar şi extinderea reţelei proprii. De asemenea, în scurt timp, vor începe lucrările şi pentru a doua cafenea Narcoffee Roasters, în zona pietonală din centrul oraşului Praga.

„Suntem în discuţii pentru a acorda francize în mai multe oraşe europene şi sperăm ca în anul 2018 să putem spune că Narcoffee Roasters este un lanţ european de cafenele pornit la Cluj” afirmă Dan Isai, cofondator Narcoffee Roasters şi fondator SaladBox.

Noua cafenea din Praga respectă întocmai tipicul conceptelor autohtone, cu un meniu pe bază de espresso, adică specialităţi de cafea precum flat white, long black sau latte şi un meniu pe bază de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew. În plus, meniul mai include şi infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum şi răcoritoare din fructe presate la rece.

„Praga nu este un oraş străin de cafeaua de specialitate. Dimpotrivă, vorbim de un oraş european care deja emite pretenţii când vine vorba de cafea de înaltă calitate. Acest lucru ne dă curaj şi ne motivează”, a menţionat Marius Nica, head barista în cadrul Narcoffee Roasters.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de oamenii de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu şi Dan Isai, cu o investiţie iniţială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea reţelei în Cluj şi Bucureşti. În acest moment, reţeaua numără 5 cafenele în Cluj, Bucureşti şi Praga.

                                   

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.