Antreprenorii clujeni: Dacă ne asociem, devenim mai puternici

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 22 martie 2013 19 afişări

România are nevoie de afaceri în producţie şi IT, de antreprenori puternici care să iasă pe pieţele externe şi chiar de asocieri între marile afaceri de familie, acestea sunt câteva dintre concluziile evenimentului „Raport asupra antreprenorului român“ organizat la Cluj-Napoca de Ziarul Financiar împreună cu PricewaterhouseCoopers.

Antreprenorii clujeni: Dacă ne asociem, devenim mai puternici

România are nevoie de afaceri în producţie şi IT, de antreprenori puternici care să iasă pe pieţele externe şi chiar de asocieri între marile afaceri de familie, acestea sunt câteva dintre concluziile evenimentului „Raport asupra antreprenorului român“ organizat la Cluj-Napoca de Ziarul Financiar împreună cu PricewaterhouseCoopers. „România trebuie să se reinventeze din punct de vedere economic, să nu ne bazăm doar pe consum şi servicii. Busi­nessul nu se face din pasiune, nu trebuie să te căsătoreşti cu afacerea, acesta se face pentru câştig“, a spus Ion Sturza, directorul fondurilor de investiţii Fribourg Investments şi GreenLight Invest.  În ciuda unui context economic extrem de dificil, afacerile de familie din România au avut performanţe bune în ultimul an, 71% dintre antreprenori obţinând o creştere a afacerilor, după cum arată raportul PricewaterhouseCoopers Family Business Survey, prezentat pentru prima dată în România.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antreprenorii-clujeni-daca-ne-asociem-devenim-mai-puternici-10683564
10683564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.