Antreprenoarea care mănâncă zilnic acelaşi fel de mâncare pentru a nu PIERDE TIMPUL cu alegeri fără importanţă

Autor: Andra Stroe Postat la 04 iulie 2019 1230 afişări

Sociologul şi antreprenorul Anna Akbari, fondatoara Sociology of Style (Sociololgia Stilului), este un cunoscut speaker şi o scriitoare apreciată.

Antreprenoarea care mănâncă zilnic acelaşi fel de mâncare pentru a nu PIERDE TIMPUL cu alegeri fără importanţă

Ea se autonumeşte un „strateg al inovaţiei” şi se focusează pe tehnologie şi pe cum să dobândească ceea ce ea numeşte „fericirea digitală”.

Annei Akbari îi place să ducă o viaţă simplă, mâncând aceleaşi feluri de mâncare la toate mesele de peste zi, în fiecare zi. „Mai multe decizii necesită mai mult timp şi mai multă energie şi prefer să mă concentrez pe lucruri care contează.”

Ea crede, de asemenea, că există o strânsă legătură între fashion  şi statutul social. „Fashionul este un instrument social puternic, şi orice persoană ar trebui să reflecte la modul în care ar putea să obţină din modă un avantaj.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avantaj,
decizii,
fashion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.