Antonia şi Alex Velea, obligaţi să plătească pensie alimentară propriilor copii

Postat la 19 mai 2018 5194 afişări

Alex Velea şi Antonia vor plăti pensie alimentară pentru copiii pe care-i au împreună.

Antonia şi Alex Velea, obligaţi să plătească pensie alimentară propriilor copii

Recent, Alex Velea a câştigat procesul prin care devine legal tatăl copiilor pe care-i are cu Antonia, dat fiind că aceasta este încă măritata oficial cu Vincenzo Castellano. Dominic (3 ani) şi Akim Alexandru (1 an) vor purta numele de familie al tatălui lor, urmând ca certificatele de naştere ale acestora să fie modificate.

Tot în hotărârea judecatorească este specificată şi o sumă minimă pe care cei doi părinţi biologici trebuie s-o atribuie lunar pentru creşterea şi educarea copiilor. Aceasta este de 1/6 din veniturile nete încasate de Antonia şi Alex, adică suma minimă legală stabilită ca pensie alimentară în cazurile de separare sau divorţ, consemnează un ziar monden.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antonia,
copii,
alex velea,
pensie,
plati,
obligare,
legalitate,
tata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.