Antonescu: Ponta a făcut praf proiectul USL. Nu îşi asumă opinii, fofârlica începe să-l caracterizeze

Autor: Departamentul Politic Postat la 31 mai 2015 169 afişări

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, este principalul vinovat pentru marele eşec al USL, făcând praf un proiect extraordinar, iar neasumarea unei opinii pe probleme importante, precum modificarea Codului Penal, este o "fofârlică" ce începe să îl caracterizeze, afirmă fostul lider PNL Crin Antonescu.

"Eu îl consider pe Victor Ponta principalul vinovat pentru marele eşec al Uniunii Social-Liberale, dar asta nu mă duce la sentimente, în plan uman, rele faţă de Victor Ponta. A făcut praf un proiect extraordinar. Nu-i port sâmbetele pentru asta", a spus Antonescu, la B1 TV.

El a mai arătat că Ponta evită să îşi prezinte opinia asupra unor probleme importante, precum modificarea Codului Penal, şi a apreciat că această "fofârlică" începe să îl caracterizeze în momente-cheie, fiind principalul impediment care îl împiedică să urce în plan politic.

"Atitudinea corectă a principalului lider politic - cu excepţia preşedintelui - şeful celui mai mare partid parlamentar şi prim-ministru al ţării, ar trebui să spună clar: <Eu sunt de acord cu modificarea Codului Penal> - mai ales ca unul care a participat la angajarea răspunderii, era membru în guvern pe acest Cod Penal. <Trebuie să îl schimbăm sau nu, nu îl schimbăm>. Fofârlica asta începe să-l caracterizeze pe Victor Ponta în momente-cheie şi cred că este principalul impediment pentru ca Victor Ponta să urce o treaptă mai sus", a apreciat Antonescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANTONESCU,
PONTA,
/actualitate/antonescu-ponta-a-facut-praf-proiectul-usl-nu-isi-asuma-opinii-fofarlica-incepe-sa-l-caracterizeze-14371849
14371849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.