Animaţia "Minionii", pe primul loc în box office-ul românesc, pentru al treilea weekend consecutiv - VIDEO

Autor: Patricia Marinescu Postat la 28 iulie 2015 115 afişări

Lungmetrajul de animaţie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda şi Pierre Coffin, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 576.072 de lei şi 23.745 de spectatori.

Distribuită de Ro Image 2000, povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă. Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi, informează cinemagia.ro. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân - Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existenţa lor: aceea de a-şi salva specia de la anihilare. Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.

Comedia de animaţie "Pixels: O aventură digitală/ Pixels", în care actorul Adam Sandler încearcă să împiedice o invazie extraterestră inspirată dintr-un celebru joc mecanic din anii 1980, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, la fel ca şi în cel american, cu încasări de 318.703 lei, după ce a fost vizionat de 15.740 de spectatori. "Pixels: O aventură digitală/ Pixels", produs de Happy Madison şi 1492 Pictures şi distribuit în România de InterComFilm Distribution, aduce pe marile ecrane personaje îndrăgite ale jocurilor ce au făcut istorie în anii '80. Când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat chiar în aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede şi Space Invaders.

"Omul-Furnică/ Ant-Man", de Peyton Reed, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, se află pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 288.749 de lei şi 12.737 de spectatori. Filmul SF de acţiune, care îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat de Michael Douglas şi Evangeline Lilly, este distribuit în cinematografele româneşti de Forum Film România. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, informează site-ul cinemagia.ro.

Comedia "O tipă... dezastru/ Trainwreck", regizată de Judd Apatow, distribuită în România de Ro Image 2000, a înregistrat în weekendul de debut pe marile ecrane româneşti 244.892 de lei, fiind vizionată de 12.613 de spectatori. Având-o ca protagonistă pe actriţa Amy Schumer, filmul prezintă povestea unei tinere, extrem de liberă şi dezinhibată, neinteresată de relaţiile amoroase, pe care le consideră sufocante şi plictisitoare, dar care decide la un moment dat să se schimbe şi să adopte o atitudine mai constructivă care să o ajute pe termen lung în viaţă.

Producţia "Terminator: Genisys", de Alan Taylor, s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul românesc, cu încasări de 92.509 lei şi 4.017 spectatori, de vineri până duminică. În "Terminator: Genisys", distribuit în România de Ro Image 2000, personajul principal este John Connor, interpretat de Jason Clarke. Alături de el, pe marele ecran, în format 3D, pot fi văzuţi actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger şi J.K. Simmons. John Connor îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi pentru a se asigura că omenirea va avea un viitor paşnic. Însă Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MINIONII,
BOX OFFICE,
WEEKEND
/actualitate/animatia-minionii-pe-primul-loc-in-box-office-ul-romanesc-pentru-al-treilea-weekend-consecutiv-video-14648979
14648979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.