Angela Merkel se va întâlni vineri cu Theresa May

Postat la 13 februarie 2018 59 afişări

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se va întâlni vineri, la Berlin, cu premierul britanic, Theresa May, anunţă Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, citat de site-ul FinanzNachrichten.de.

Angela Merkel se va întâlni vineri cu Theresa May

Discuţiile între cei doi demnitari se vor referi la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi la alte subiecte de interes internaţional, a afirmat Steffen Seibert.

Guvernul de la Londra negociază termenii ieşirii din Uniunea Europeană şi vrea iniţierea discuţiilor pe tema viitoarelor relaţii bilaterale.

Bruxellesul condiţionează progresele în negocieri de flexibilitatea Londrei în privinţa respectării principiilor comunitare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.