Angela Merkel promite Iordaniei un ajutor de 100 de milioane de dolari

Postat la 21 iunie 2018 52 afişări

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a promis joi acordarea unui împrumut de 100 de milioane de dolari Iordaniei, unde protestele masive faţă de măsurile de austeritate au condus recent la demisia premierului, informează site-ul agenţiei Associated Press.

Angela Merkel promite Iordaniei un ajutor de 100 de milioane de dolari

Angela Merkel a efectuat o vizită în Iordania în contextul în care la Berlin s-au intensificat disensiunile din cauza imigraţiei.

În cursul întrevederii pe care a avut-o cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, Angela Merkel a anunţat un împrumut de 100 de milioane de dolari, în plus faţă de ajutorul acordat de Germania, de 384 de milioane de euro (442 de milioane de dolari).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.