Angela Merkel: Germania nu se va alătura unor posibile acţiuni militare împotriva Siriei

Postat la 12 aprilie 2018 51 afişări

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat, joi, că ţara sa nu se va alătura unor posibile atacuri împotriva Siriei, însă a adăugat că susţine eforturile statelor occidentale duse împotriva folosirii armelor chimice, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Angela Merkel: Germania nu se va alătura unor posibile acţiuni militare împotriva Siriei

”Germania nu va fi parte a unor posibile acţiuni militare împotriva Siriei, însă susţinem toate eforturile care scot în evidenţă că folosirea armelor chimice este inacceptabilă”, a declarat Merkel.

Declaraţiile cancelarului german vin în contextul în care preşedintele SUA, Donald Trump, a avertizat, miercuri, Rusia că Statele Unite vor ataca Siria, din cauza unui presupus atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.