Angajaţii Amway România au donat 11.000 dolari

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 februarie 2012 61 afişări

Angajaţii Amway România împreună cu distribuitorii săi au donat 11.000 de dolari Asociaţiei de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic din România pentru achiziţionarea de materiale specifice, necesare copiilor care au nevoie de o îngrijire permanentă, dar şi pentru învestirea în programe de dezvoltare pentru integrarea acestora în societate.

"Considerăm că este datoria noastră să dedicăm o parte din timpul, talentele şi resursele noastre comunităţilor în cadrul cărora ne desfăşurăm activitatea. Una dintre cele mai importante iniţiative în acest sens este campania pentru copii <One by One for Children>, care, la nivel global, începând din 2003 a ajutat peste şapte milioane de copii să trăiască mai bine, să se joace, să înveţe şi să reuşească în viaţă", a declarat Candan Corbacioglu, Amway Europe corporate affairs area manager.

Amway este o companie globală, prezentă în 80 de ţări din întreaga lume iar campania Amway "One by One for Children" a fost lansată în 2003. Programul este susţinut de companie, de angajaţii săi, precum şi de 3 milioane de ABO (Amway Business Owners) din întreaga lume. Campania a reuşit să ofere o schimbare pozitivă în viaţa a 7 milioane de copii din întreaga lume, făcând posibilă strângerea şi donarea a 112 milioane USD, implicarea directă prin 1,3 milioane de ore de voluntariat.

Compania Amway România Marketing S.R.L a intrat pe piaţa românească în noiembrie 1997, fiind una dintre cele 57 de filiale Amway existente în întreaga lume. Compania are un portofoliu de peste 1000 de produse.

Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic din România este o organizaţie formată din familiile care au în îngrijire copii şi tineri cu handicap. ASCHF-R a luat fiinţă în 1990, iar în prezent cuprinde 10 filiale aflate în următoarele judeţe: Argeş, Buzău, Constanţa, Călăraşi, Giurgiu, Neamţ, Olt, Prahova, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti. Scopul şi misiunea ASCHF-R constau în dezvoltarea de programe cu şi pentru copii şi tinerii cu handicap fizic/ asociat în vederea incluziunii sociale a acestora.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-amway-romania-au-donat-11-000-dolari-9217332
9217332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.