Angajatele Senatului vor primi de 8 Martie aproximativ 140 de lei fiecare, ca "gest minim de eleganţă"

Autor: Eliana Radulescu Postat la 23 februarie 2015 55 afişări

Angajatele Senatului vor primi cu ocazia zilei de 8 Martie aproximativ 140 de lei fiecare, din sumele la dispoziţia preşedintelui acestei Camere, a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu.

El a menţionat că acesta este "un gest de minimă eleganţă şi apreciere" care poate fi arătat acestor femeilor de ziua de 8 martie, precizând că este vorba despre sume la dispoziţia preşedintelui, "care nu sunt cheltuite în conformitate cu reglementările interne".

"Aşa cum de principalele sărbători, de Paşte şi de Crăciun, facem un gest faţă de salariaţii care au venituri foarte mici. Mi se pare normal, şi de 8 martie, să facem un gest care este la limita de jos a posibilităţilor. Mai mult nu avem fonduri, poate nu ar fi rău să putem face ceva mai mult. Nu sunt atenţii simbolice, este o sumă care se dă ca un fel de primă şi fiecare o cheltuie cum consideră. Ţineţi cont că sunt salariaţi în Senat care au salarii în jur de 700-800 de lei pe lună, aşa încât puteţi aprecia dacă decizia este una excesivă sau nu", a spus preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENAT,
PRIME,
/actualitate/angajatele-senatului-vor-primi-de-8-martie-aproximativ-140-de-lei-fiecare-ca-gest-minim-de-eleganta-13878316
13878316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.