Andrei Caramitru, reacţie nervoasă după adoptarea codurilor penale: Grijania voastră de nenorociţi! S-au „scăpat” şi albit, în bloc

Postat la 24 aprilie 2019 288 afişări

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, Dan Barna, a reacţionat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, spunând că PSD-ALDE şi UDMR „s-au scăpat şi albit, în bloc” prin votul pe care l-au dat la proiectele de lege.

Andrei Caramitru, reacţie nervoasă după adoptarea codurilor penale: Grijania voastră de nenorociţi! S-au „scăpat” şi albit, în bloc

„Grijania voastră de nenorociţi! S-au «scăpat» şi albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpaţi. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru - borfaşilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la puşcărie sau în exil unde să muriţi de foame - nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Ruşine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal şi a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiţiei a votat, marţi, un raport favorabil pe Codul penal în forma adoptată de Senat, deputaţii şi senatorii jurişti neacceptând niciun amendament propus de Opoziţie.

Totodată forul legislativ condus de Florin Iordache a întocmit, marţi, un raport de admitere cu amendamente asupra proiectului de lege privind Codul de procedură penală. Au fost eliminate prevederile declarate neconstituţional de CCR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adoptare,
caramitru,
coduri,
reactie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.